måndag 17 februari 2014

Samlaren

Han betraktade henne på avstånd. Hur hon hjälpte hunden upp på stranden.  Hennes vita tänder blänkte i hennes solbruna ansikte och det blonda håret glänste på hennes huvud som en gloria. Han kunde nästan känna hennes godhet stråla som en varm våg igenom honom. Hans kropp svarade med en rysning. Snart var hon hans, han skulle absorbera henne långsamt. Låta kärleken sjunka in i hans inre och göra honom hel.

Med slutna ögon vände hans sitt bleka ansikte mot solen och bakom solglasögonen tårades sig ögonen i förväntan över det som komma skall.
Det var redan förberett. Han kunde se det framför sig, den kalla källaren, badkaret, bordet som användes vid förberedelsen, knivarna. Han kunde aldrig bestämma sig för vilken kniv han skulle använda i förväg. Dom talade aldrig med honom förens hans gåva låg där. Händerna började svettas av upphetsning när han såg scenariot spelas upp på insidan av ögonlocken och Han kunde nästan känna lukten av järn, svett och ångest.
Andas, inte bli för upphetsad nu. Det är inte dags riktigt än. Tänkte han samtidigt som ett barn började gråta vid handduken bara några meter ifrån honom.
Hon vände sig om mot oljudet och bara för en sekund såg hon på honom med sina underbara ögon. Det var som om resten av världen stannade av vördnad inför deras möte. Snart, snart skulle han få introducera sig och bjuda in henne att bli ett med honom för evigt.

Text inspirerad av bilden http://www.flickr.com/photos/elchupacabra/10922920634/sizes/z/in/photostream/

6 kommentarer: